Welkom bij S.V. de Griffioen

Hallo allemaal,

Welkom op de website van Tafeltennisvereniging "de Griffioen". Wij zijn met onze vereniging actief in de Friese competitie en zien graag nieuwe (en oud) leden uit Wolvega en omstreken tegemoet! Mocht je tafeltennis leuk vinden, zoek ons dan op in sporthal De Nije Steense op maandagavond vanaf 18.30 uur voor jeugd en vanaf 20.00 uur voor senioren en kom een balletje mee slaan.

Op deze site is veel informatie te vinden over onze vereniging en over tafeltennis. Mocht je nog iets missen, dan horen wij dit graag! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wil je toegang tot het forum, maak dan een account aan. Nadat dit is geactiveerd (je moet lid of oud-lid zijn) kun je ook gebruik maken van en meepraten in het forum.

Bestuur TTV de Griffioen