Tafeltennisvereniging S.V.de Griffioen

TTV de Griffioen bestaat al meer dan 50 jaar en is in de gemeente Weststellingwef de enige tafeltennisvereniging die is aangesloten bij de NTTB

Nu moeten we helaas bekennen dat niet iedereen bij de Griffioen het niveau haalt van de spelers in de video. Toch hebben we erg veel plezier in het spel.

Subcategorieën

12 juli 2020

• Alles wat je moet weten over UFC 'Fight Island' in Abu Dhabi
    Voorzitter Dana White van vechtsportbond UFC ziet zaterdag zijn langgekoesterde wens uitkomen: in Abu Dhabi wordt voor het eerst in coronatijd een internationale vechtavond georganiseerd op een eiland. Dit is alles wat je moet weten over het veelbesproken 'Fight Island' in het Midden-Oosten.
  • Schulting: 'Dankbaar dat ik Lara nog kusje op hand heb kunnen geven'
    De Nederlandse shorttrackploeg is de familie van de overleden Lara van Ruijven dankbaar dat zij vrijdag afscheid van haar hebben kunnen nemen in een ziekenhuis in het Franse Perpignan. De wereldkampioene op de 500 meter overleed daar op 27-jarige leeftijd aan de gevolgen van een auto-immuunziekte.
  • Golfer Van Driel klimt naar derde plek in Oostenrijk, Luiten zesde
    Golfer Darius van Driel is zaterdag bij het Oostenrijks Open naar de derde plaats geklommen. Joost Luiten zakte op de regenachtige derde dag van het toernooi op de European Tour juist van de tweede naar de zesde plek.