Tafeltennisvereniging S.V.de Griffioen

TTV de Griffioen bestaat al meer dan 50 jaar en is in de gemeente Weststellingwef de enige tafeltennisvereniging die is aangesloten bij de NTTB

Nu moeten we helaas bekennen dat niet iedereen bij de Griffioen het niveau haalt van de spelers in de video. Toch hebben we erg veel plezier in het spel.

09 augustus 2020

• Eerste MotoGP-zege voor Binder, Van der Mark op podium bij WK Superbike
    Brad Binder is zondag de verrassende winnaar geworden van de MotoGP-race in Tsjechië. De Zuid-Afrikaan boekte zijn eerste zege in de hoogste categorie van de motorsport. Bij het WK superbike was er in Portugal weer een podiumplaats voor Michael van der Mark.
  • Coldenhoff pakt zege bij herstart MXGP-seizoen, Herlings vijfde
    Motorcrosser Glenn Coldenhoff heeft zondag de eerste MXGP-ronde sinds de coronacrisis gewonnen. De 29-jarige Brabander werd tweede in de eerste manche van de GP van Letland en eerste in de tweede. Jeffrey Herlings eindigde twee keer als vierde, goed voor de vijfde plaats overall.
  • Luiten lijkt kansloos voor persoonlijk beste eindnotering op major
    Joost Luiten heeft in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) een slechte derde dag beleefd op de PGA Championship in San Francisco. De Nederlandse golfer zakte naar de 59e plek, waardoor een verbetering van zijn beste majorresultaat ooit vrijwel onmogelijk lijkt.