Sponsors gezocht

Wilt u een team van onze vereniging sponsoren.

Neem dan contact op met ons op via tel.nr. 06-53477221.

 

 

 

 

 

 

 

Sponsor seniorenteams, Uw naam had hier kunnen staan!

Wij zijn nog op zoek naar een sponsor voor onze seniorenteams. Heeft u interesse? Informeer naar de voorwaarden! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Ander sport nieuws

09 augustus 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  • Eerste MotoGP-zege voor Binder, Van der Mark op podium bij WK Superbike
    Brad Binder is zondag de verrassende winnaar geworden van de MotoGP-race in Tsjechië. De Zuid-Afrikaan boekte zijn eerste zege in de hoogste categorie van de motorsport. Bij het WK superbike was er in Portugal weer een podiumplaats voor Michael van der Mark.
  • Coldenhoff pakt zege bij herstart MXGP-seizoen, Herlings vijfde
    Motorcrosser Glenn Coldenhoff heeft zondag de eerste MXGP-ronde sinds de coronacrisis gewonnen. De 29-jarige Brabander werd tweede in de eerste manche van de GP van Letland en eerste in de tweede. Jeffrey Herlings eindigde twee keer als vierde, goed voor de vijfde plaats overall.
  • Luiten lijkt kansloos voor persoonlijk beste eindnotering op major
    Joost Luiten heeft in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) een slechte derde dag beleefd op de PGA Championship in San Francisco. De Nederlandse golfer zakte naar de 59e plek, waardoor een verbetering van zijn beste majorresultaat ooit vrijwel onmogelijk lijkt.