Sponsors gezocht

Wilt u een team van onze vereniging sponsoren.

Neem dan contact op met ons op via tel.nr. 06-53477221.

03 maart 2021

• Programma Nederlandse atleten bij EK indoor in Torun
    Van 4 tot en met 7 maart vindt in de Poolse stad Torun de EK indooratletiek plaats. Nederland gaat met maar liefst 35 atleten naar Polen en er lijken genoeg medaillekansen te zijn. Een overzicht van het programma van de Nederlandse deelnemers.
  • Wereldtoppers Medvedev en Zverev meteen onderuit op ABN AMRO-toernooi
    Danill Medvedev en Alexander Zverev zijn woensdag direct uitgeschakeld op het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. De als eerste geplaatste Rus verloor van de Serviër Dusan Lajovic (7-6 (4) en 6-4) en Alexander Zverev, nummer drie van de plaatsingslijst, redde het niet tegen Alexander Bublik uit Kazachstan (7-5 en 6-3).
  • KNHS legt ook topsporttrainingen paardensport stil vanwege paardenvirus
    De hippische sportfederatie KNHS heeft woensdag besloten alle topsporttrainingen in Nederland voor twee weken stil te leggen vanwege het ri­no­pneu­mo­nievirus. De maatregel volgt op het besluit van de internationale paardensportorganisatie FEI om alle internationale wedstrijden in Europa tot eind maart stil te leggen.