Welkom bij S.V. de Griffioen

Hallo allemaal,

Welkom op de website van Tafeltennisvereniging "de Griffioen". Wij zijn met onze vereniging actief in de Friese competitie en zien graag nieuwe leden uit Wolvega en omstreken tegemoet! Mocht je tafeltennis leuk vinden, zoek ons dan op in sporthal De Nije Steense (achterste deel) op maandagavond vanaf 18.30 uur voor jeugd en vanaf 19.30 uur voor senioren en kom een balletje mee slaan.

Op deze site is veel informatie te vinden over onze vereniging en over tafeltennis. Mocht je nog iets missen, dan horen wij dit graag! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bestuur TTV de Griffioen

12 juli 2020

• Alles wat je moet weten over UFC 'Fight Island' in Abu Dhabi
    Voorzitter Dana White van vechtsportbond UFC ziet zaterdag zijn langgekoesterde wens uitkomen: in Abu Dhabi wordt voor het eerst in coronatijd een internationale vechtavond georganiseerd op een eiland. Dit is alles wat je moet weten over het veelbesproken 'Fight Island' in het Midden-Oosten.
  • Schulting: 'Dankbaar dat ik Lara nog kusje op hand heb kunnen geven'
    De Nederlandse shorttrackploeg is de familie van de overleden Lara van Ruijven dankbaar dat zij vrijdag afscheid van haar hebben kunnen nemen in een ziekenhuis in het Franse Perpignan. De wereldkampioene op de 500 meter overleed daar op 27-jarige leeftijd aan de gevolgen van een auto-immuunziekte.
  • Golfer Van Driel klimt naar derde plek in Oostenrijk, Luiten zesde
    Golfer Darius van Driel is zaterdag bij het Oostenrijks Open naar de derde plaats geklommen. Joost Luiten zakte op de regenachtige derde dag van het toernooi op de European Tour juist van de tweede naar de zesde plek.